UA-177669215-1
Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Despre Noi

Cine este CirusConstruct?     

CirusConstruct.ro este o platforma de vanzari specializata in comercializarea celor mai populare produse de bricolaj, atat motorizate cat si electrice; a produselor sanitare de calitate medie si inalta, pentru bugete de toate categoriile; diverse consumabile si accesorii utilizate in constructii; masini electrice si mecanice folosite in activitati agricole etc. 


Cautam sa aducem clientilor nostri toate informatiile necesare pentru finalizarea deciziei de achizitie. Pentru toate produsele noastre veti gasi descrieri detaliate si poze explicite ca sa stiti exact calitatea si capacitatea produsului cumparat.

Gama de produse cuprinde categorii de calitate inalta, profesionale si semiprofesionale, precum si categorii ce se incadreaza in capacitati bugetare mai reduse, destinate uzului gospodaresc.  

Colaboram cu producatori europeni si asiatici cum ar fi , Ulgran, Procraft, Status, Elprom, Paton, Elefant, BladeMotors, Total, Micul Fermier etc pentru a pune la dispozitie o diversitate cat mai mare de produse de uz larg in agricultura, constructii, decor interior, bucatarie etc