UA-177669215-1
Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Livrare si Returnare

Livrare si Returnare

Cum livram :

Taxa de transport difera in functie de greutate produsului.
Sameday (24h-72h) livrare in orice localitate din Romania                                                                                    

Comenzile efectuate pana la ora 12:30 vor fi expediate catre curier in aceasi zi, in functie de numarul de comenzi si de stoc.
Comenzile efectuate dupa ora 12:30 vor fi expediate catre curier urmatoarea zi.

Șansele ca un colet să ajungă la dvs în 24 de ore de la expediere sunt de 83%. Cu toate că echipa noastră de livrare face tot posibilul să ajungă la tine la timp, se întâmplă să nu reușească de fiecare dată,din cauza unor factori externi

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. în momentul în care dvs. sau o parte terţă desemnată de dvs., alta decât transportatorul, întră în posesia fizică a produselor comandate.

Pentru produsele cu transport asigurat, cum ar fi obiectele sanitare din ceramica sau alte materiale fragile (chiuvete), aveti obligatia de a verifica coletul la primire, inainte sa semnati procesul verbal de receptie a produsului oferit de firma de curierat. Nu ne asumam raspunderea pentru coletele deteriorate neverificate in prealabil in prezenta curierului, pentru care ati semnat ca sunt in stare corespunzatoare.

Nu acceptăm onorarea comenzilor prin transportatori indicați de dvs. În acest contract, doar Vânzătorul poate avea opțiunea alegerii transportatorului.

Pentru Perioadele promoționale (Black Friday, Crăciun, Anul Nou, Paște, etc.), termenul de livrare al comenzilor plasate în intervalul desfășurării campaniei, poate fi diferit de cel afișat pe site si depinde de capacitatea de operare a firmelor de curierat. Se face exceptie de la termenul mentionat in mod obisnuit si nu vor intra in conditiile promotionale din perioadele obisnuite.


Dreptul la returnare:

Este ok sa va razganditi! 

Daca in decurs de 14 zile calendaristice, din orice motiv, doriti sa renuntati la achizitionarea produsului dumneavoastra, este de ajuns sa ni-l trimiteti si veti primi banii inapoi in cont. 


Produsul se trimite obligatoriu nefolosit si in ambalajul original fara ca acest ambalaj sa fie rupt sau deteriorat in nici un fel. Nu se pot returna produse cu motor termic care au fost folosite si alimentate cu benzina si ulei daca motivul retururului tine de alte aspecte decat functionarea incorecta, necorespunzatoare sau nerespectarea caracteristicilor tehnice prezentate in pagina de produs.

 

Returul banilor se face numai in cont bancar. Nu acceptam sa facem returul in numerar.

Suma returnata va fi dora valoarea produsului/ produselor . Aceasta nu include taxa de transport pe care ati platit-o initial.

Banii se vor returna numai dupa ce produsul a fost primit in locatia www.cirusconstruct.ro si a fost verificat privind distrugerile, deteriorarile mecanice cum ar fi indoiri, gauriri, zgarieturi, infundari, crapaturi ale materialelor care intra in componenta produselor. 
Daca produsul prezinta deteriorari si distrugeri mecanice www.cirusconstruct.ro, Cirus Efraim Cons SRL isi rezerva dreptul sa nu despagubeasca  clientul, produsul fiind returnat la client pe cheltuiala acestuia.
 
Daca primesti Produsul lovit/deteriorat 

cirusconstruct.ro va pune la dispozitie posibilitatea deschiderii coletului la livrare.
In cazul in care curierul refuza deschiderea coletului inainte de plata sau observati ca pachetul este deteriorat, va rugam sa ne contactati pe loc la nr. de telefon 0724 872 763.

In cazul coletelor care prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovada, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat, in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Produsele reclamate ca fiind deteriorate de la curier nu vor fi primite la retur, deoarece toate produsele trimise de noi sunt cu DESCHIDERE COLET – lucru mentionat atat in “Termenii si Conditii”, , cat si pe AWB-ul de la curier lipit pe colet.

Coletele asigurate sunt insotite de o clauza speciala, deoarece acestea trebuie verificate in prezenta agentului de curierat pentru a stabili daca starea produsului este intacta. Nu receptionati coletele asigurate deteriorate, pentru ca Cirus Efraim Cons srl nu mai poate sa va restituie contravaloarea sau sa va schimbe produsul, acesta fiind asigurat la firma transportatoare. Daca la deschiderea coletului asigurat, produsul este spart, distrus, crapat, deteriorat, refuzati coletul si luati legatura cu unul din operatorii nostri la 0724 872 763.

Toate produsele returnate sunt analizate individual, in detaliu, de catre specialistii nostri, iar procesul de verificare se realizeaza in fata camerelor de supraveghere pentru a exista o transparenta maxima in analiza cererii tale de returnare.

        Daca produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie, vor fi inlocuite pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris catre Cirus Efraim Cons SRL in termen de 48 de ore de la receptionarea produsului defect. Daca produsul nu mai este disponibil, la alegerea clientului, fie se va inlocui cu un produs similar, fie se va returna contravaloarea acestuia in contul persoanei fizice sau juridice care a platiti contravaloarea initiala a produsului/produselor;
        Cheltuielile de transport vor fi suportate integral de catre Cirus Efraim Cons SRL;
        Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 48 de ore, produsele fac obiectul garantiei.
Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."
In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila Cirus Efraim Cons SRL colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu cirusconstruct.ro).
 
 
Procedura de returnare

1. Ne contactati telefonic la nr de tel 0724 872 763, pentru a primi informatiile necesare 

2.Va rugam sa pregatiti produsul pentru trimiterea prin curier  in felul urmator:

  • Ambalati produsul intr-o cutie de carton si sigilati coletul cu scotch.

  • Adaugati o copie dupa factura si garantie in pachet si contul dumneavoastra iban pentru a va putea face transferul.

  • va rugam sa scrieti pe cutie cuvantul RETUR.

3. Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite.


Returnări

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea acestui formular de returnare.

Acest Formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.