UA-177669215-1
Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Incubator electric cu dispozitiv de intoarcere si termostat 41 oua gaina - 74 oua prepelita

Incubator electric cu dispozitiv de intoarcere si termostat 41 oua gaina - 74 oua prepelita
-52 %
Incubator electric cu dispozitiv de intoarcere si termostat 41 oua gaina - 74 oua prepelita
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Model: cirMN-9054
199,99 Lei
416,50 Lei
Credit module TBI Bank RO 1.1.2

52.12 Lei x 4 rate

Plata in Rate
Plata cu cardul
Garantie 24 luni
Transport Produse in maxim 48 h

Incubator dotat cu termomentru pentru vizualizarea temperaturii din incubator.

Incubatorul CLEO 5DT se foloseste in gospodariile individuale, la incubarea oualor provenite de la pasarile domestice. Este construit pe principiul incubatorului de suprafata, ouale fiind asezate intr-un singur strat. Carcasa, din masa plastica termoizolanta, asigura pastrarea temperaturii interioare. Incalzirea este asigurata de o rezistenta electrica. Omogenizarea aerului in interior este facuta de un motor cu elice. Controlul temperaturii este asigurat de un circuit electronic. Prin orificiile practicate in carcase, se asigura o ventilare lenta si continua a aerului din interior, inlăturand astfel, excesul de bioxid de carbon si alte noxe rezultate in timpul incubarii.

UMIDITATEA este asigurata prin umplerea cu apa a celor două alveole (canale) A şi B din semicarcasa inferioara a incubatorului. Se recomanda o umiditate sporita in prima saptamana de incubare (cand trebuie preintampinata evaporarea apei din oua) si in ultimele 2 zile (pentru usurarea desprinderii puilor din membrane). In restul perioadei umiditatea trebuie sa fie normala pentru a favoriza eliminarea excretiilor.

TEMPERATURA este factorul principal de care depinde incubarea. Supraincalzirea oualor are ca efecte malformatii, pui debili, sau chiar mortalitate în coaja. Subincalzirea incetineste dezvoltarea embrionara, "ciocnirea" este tardiva. Temperatura este reglata in domeniul 38 °C ±1 °C.

INTOARCEREA OUALOR are drept scop uniformizarea temperaturii si umiditatii pe intreaga suprafata a oului si evitarea lipirii embrionului de coaja.
Incepand cu a treia zi, ouale se intorc de trei ori pe zi, pentru aceasta se roteste usor de cheita in partea opusa la 45º.
In ultimele 3 zile ouale nu se mai intorc si se scot suportii lasand ouale direct pe gratar. Din acest moment se asteapta eclozarea (ciocnirea) oualor.


Capacitate41 oua de gaina sau 74 de prepelita
Putere motor20 W
Alimentare230 V 50 Hz
Temperatura incubare38°C ± 1°C
Randament incubare60%  minim , cu respectarea instructiunilor .
Greutate2.80 kG
Consum energieAprox. 550Wh / zi la temperatura mediului de + 20ºC.
IncalzireElectrica cu rezistenta termostatata
Umiditate60-65% apa in alveola A ,70-75% apa in alveola B , 80-85% apa in alveola A+B
Perioada incubareGaina - 21 zile, Curca - 28 zile, Rata - 28 zile, Gasca - 32 zile, Prepelita - 17 zile, Potarniche -24 zile.
Tip incubatorTransportabil de suprafata


 

Garantie:
- 2 ani persoane fizice

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun