Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Accesorii sudura


Masca de sudura automata cu reglaj RB-4400 MF
-47 %
DescriereMasca de protectie la sudare pentru sudarea MMA, WIG, MIG/MAG, sudarea cu plasma si debitarea cu jet de plasma. Filltru LCD cel mai performant cu celule fotovoltaice si baterii inlocuibile.Descriere produsEcranul de protective (LCD-diafragma de cristale lichide) al acestui produs poate trece de la deschis la inchis din momentul aparitiei arcului electric, cu ajutorul efectului fotoelectricGradul de umbrire poate fi reglat prin cele 3 trepte de intensitate.Ansamblul de protectie UV-IR es..
95,00 Lei 178,50 Lei
Fără TVA:79,83 Lei
Masca de sudura Stromo SX5000B, Cameleon, Cristale Lichide, Automat+Reglaj, DIN 13
-58 %
Descriere produsMasca de sudura STROMO SX5000B protejeaza eficient utilizatorul de fluctuatiile de lumina infrarosie si ultravioleta precum si particulele metalice emise in procesul de sudura. Starea nominala a filtrului de lumina, in afara lucrului, este setata pe modul oprit. In momentul expunerii la lumina de sudura, filtrul se activeaza automat si ecranul mastii se intuneca corespunzator. Suplimentar, este dotata si cu reglaj de sensibilitate si intunecare de la DIN 9 la ..
95,00 Lei 224,91 Lei
Fără TVA:79,83 Lei
Masca Sudura ProCraft SHP90-30 Automata, Solara cu reglaj si cristale lichide Masca Sudura ProCraft SHP90-30 Automata, Solara cu reglaj si cristale lichide
-58 %
DescriereMasca de sudat PROCRAFT SHP90-30 cu diminuare automata este proiectata pentru a proteja ochii in timpul lucrarilor de sudat sau slefuire. Casca cuprinde urmatoarele componente: carcasa din plastic, elemente de fixare a capului, un filtru de lumina, zona pentru vizionare, precum si butoane pentru reglarea sensibilitatii si setarea modulului.CARACTERISTICI GENERALETip produsMascaTip suduraMMAOxigazPlasmaTIG/MMATIG/WIGMIG/MAGMaterialPolipropilenaMarimeUniversalaCuloareNegru..
100,00 Lei 237,99 Lei
Fără TVA:84,03 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)